klantenservice
Verzenden en retourneren

Verzending

Al jouw producten worden verstuurd via PostNL. De producten versturen wij gratis naar je toe als jouw aankoopbedrag 50 euro of meer bedraagt! Als we jouw bestelling ontvangen, melden we die zo snel mogelijk aan bij PostNL. Zo kun jij je nieuwe aanwinst zo snel mogelijk omarmen!

Afhalen is mogelijk in Venlo. Kies bij de verzendoptie voor de optie afhalen. Wij nemen met jou contact op om een afspraak te maken!

Leveringsgarantie

Onze producten worden verzonden in duurzame (FSC-gecertificeerd) op maat gemaakte verpakkingen. Hierdoor worden de soms kwetsbare materialen goed beschermd. Mocht er toch iets mis zijn gegaan? Stuur ons een foto en dan komen we tot een goede oplossing! We kunnen bijvoorbeeld een nieuw product leveren.

Herroeping

Bij koop op afstand heb je als consument recht op een zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Een product mag je dan zonder opgaaf van reden aan ons terugsturen, in de originele verpakking. Kosten van een terugzending zonder opgaaf van redenen zijn voor de consument zelf.

Als wij jouw product retour ontvangen, wordt dit zo spoedig mogelijk verwerkt. Afhankelijk van jouw wens sturen we een nieuw product toe of storten we het aankoopbedrag terug. Dit doen we altijd binnen 14 dagen.

Levering

  • Producten worden maximaal binnen 5 dagen geleverd, of anders als onderling afgesproken.
  • Meestal leveren we veel sneller. Ons streven is dat jouw product na bestelling binnen drie dagen bij jou thuis is. We snappen dat je niet meer kunt wachten!
  • Mochten we niet op tijd leveren, kunt je afzien van de koop en krijg je jouw betaling teruggestort.