Klantenservice
Algemene voorwaarden

Artikel 1. Algemeen

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten die door Rocking Panda geleverd zijn. Veel producten van Rocking Panda zijn geupcycled en vertonen daardoor normale gebruikerssporen. Rocking Panda is niet aansprakelijk voor gevolgschade die een afnemer of derde ter zake van de producten mocht lijden.

Artikel 2. Levertijd

Artikelen worden na betaling binnen vijf werkdagen geleverd. Wanneer hiervan wordt afgeweken wordt de klant door Rocking Panda geïnformeerd.

Artikel 3. Prijzen

Alle prijzen zijn vermeld in euro’s en zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Verzending is gratis als het aankoopbedrag 50 euro of meer is. 

Artikel 4. Verzending

Producten worden verpakt in op maat gemaakte, duurzame, verpakkingen. Producten worden afgeleverd bij PostNL. Rocking Panda is niet aansprakelijk voor schade aan goederen veroorzaakt door PostNL.

Artikel 5. Bedenktijd en terugzending

Wanneer je een product koopt bij Rocking Panda heb je een bedenktermijn van 14 dagen na levering. Binnen deze periode mag je het product terugzenden in originele verpakking. Kosten voor een terugzending zonder reden zijn voor de koper. 

Artikel 6. Betaling

Indien de klant een product heeft besteld maar nog niet betaald, zal na 10 dagen een herinnering worden gestuurd. Daarna heeft de klant 7 dagen de tijd voor betaling. Als na deze tijd niet betaald is, wordt de overeenkomst ontbonden.

Artikel 7. Garantie

Als je jouw product koopt mag je verwachten dat het functioneert en geen ongebruikelijke beschadigingen vertoond. Veel producten van Rocking Panda zijn geupcycled en vertonen daardoor normale gebruikerssporen. Mocht er iets mis zijn met jouw aankoop, neem dan contact op met ons via het contactformulier. Samen komen we tot een oplossing.